май 03, 2024

Ася Капчикова натирена от мъжа си? (Тайнственият богаташ ѝ взел и децата – Подробности)

Безоблачният живот на моделката май е претърпял катастрофа

https://kliuki.net/bg-kliuki/asya-kapchikova-natirena-ot-mazha-si-taynstveniyat-bogatash-vzel-i-decata-podrobnosti/212333 Kliuki.net
Ася Капчикова натирена от мъжа си? (Тайнственият богаташ ѝ взел и децата – Подробности)

Сочната клюка носи, че тя и мъжът ѝ са разделени. Богаташът, на когото роди три деца, я натирил обратно в родния ѝ град. Така в момента Ася се подвизавала в Девин, а общите им наследници останали при баща си. Таткото не давал и дума да се издума да отидат при нея и бил наел цял арсенал бавачки, които да се грижат за тях. Капчикова не само останала далеч от децата си, но и се прибрала при майка си с празни джобове.

Не се знае каква е причината за подобна скорострелна раздяла. Запознати твърдят, че бизнесменът имал доста лют нрав и като нищо можело и нещо дребно да го извади извън кожата му. Тайнственият мъж бил ресторантьор над 50-те и предпочитал да не става известен покрай профилите на жена си в социалните мрежи. Затова и Ася Капчикова не го показвала въобще, камо ли да говори за него. И след като набързо роди три деца от него, си живеела като принцеса.

Неочакваната раздяла изненада интернет маниаците. Любопитните гадят какво е отключило подобен развой на събитията, за да се премести тя при майка си, при това без деца и без пари. Красавицата се изгуби от общественото внимание преди няколко години и само инцидентно качва снимки в социалните мрежи.

Източник: woman.bg