май 17, 2024

Аут от “Фермата”! Иван ревна на тръгване (Отборът му го издуха след унизителна загуба)

Може би най-емоционалният участник в предаването си тръгна със сълзи на очи

https://kliuki.net/bg-kliuki/aut-ot-fermata-ivan-revna-na-tragvane-otborat-mu-go-izduha-sled-unizitelna-zaguba/211909 Kliuki.net
Аут от “Фермата”! Иван ревна на тръгване (Отборът му го издуха след унизителна загуба)

Още от самото начало той не успяваше да скрие чувствата си и съвсем очаквано се разплака дори на тръгване. Изненадващото решение на съотборниците му на практика го извади извън играта, като всички посочиха своите мотиви да го направят. Четирима от тях гласуваха срещу него, защото в отбора им бяха останали много малко жени. Според тях бе крайно време да си тръгне мъж. Други четирима дадоха наказателен вот срещу учителката Теодора, тъй като явно не понасят постоянното ѝ хленчене и мрънкане.

В крайна сметка “Елбетица” се сдоби с правото да реши кой да излезе от предаването. С пълно единодушие зелените решиха това да бъде Иван. Професорският син прие доста емоционално новината. По думите му дори със семейството си той не е прекарвал толкова време, колкото с хората, с които го събра “Фермата”. Битките, както и отношенията му с останалите играчи бяха доста изморителни, а често и нестабилни. Най-голямата победа, която определи Иван за себе си, пък била да търпи наоколо земеделеца Кенан. Неговото грубо поведение и още по-примитивното му чувство за хумор безспорно дойдоха в повече на възпитания и емоционален участник.

Източник: show.blitz.bg