април 25, 2024

Айлин от Ергенът крие скандален баща, пробвал се в „Гласът на България” (Вижте как е изглеждала изкусителката преди – Снимки)

Бащата на изкусителката от романтичното шоу се оказа известен на публиката на бТВ и широко скроен мъж на 51

https://kliuki.net/bg-kliuki/aylin-ot-ergenat-krie-skandalen-bashta-probval-se-v-glasat-na-balgariya-vizhte-kak-e-izglezhdala-izkusitelkata-predi-snimki/201501 Kliuki.net
Айлин от Ергенът крие скандален баща, пробвал се в „Гласът на България”  (Вижте как е изглеждала изкусителката преди – Снимки)

Ресми Бобев от Пирдоп е дългогодишен преподавател по физическо и треньор по карате. Освен обаче, че обича спорта неговата най-голяма страст е музиката.

Преди години Бобев се пробвал в музикалното шоу на бТВ „Гласът на България”. А сега и неговата щерка е една от фаворитките и се слави като една от най-харесваните изкусителки в надпреварата за спечелване на романтичната сапунка, която се излъчва  по същата телевизия.

Айлин от Ергенът крие скандален баща, пробвал се в „Гласът на България”  (Вижте как е изглеждала изкусителката преди – Снимки)

Айлин е наследила очите и бялата кожа на майка си. По-големият й брат също се състезава по карате. Но по външен вид по  си прилича с татко си.

Айлин от Ергенът крие скандален баща, пробвал се в „Гласът на България”  (Вижте как е изглеждала изкусителката преди – Снимки) - Снимка 2

Когато се представи на публиката Ресми го направи така: „Преподавател съм по бойни изкуства и имам 2 деца. Син, който е 21-годишен и дъщеря на 15. И двамата са с мен и ме подкрепят. И те тренират, защото това е нашия семеен път.

Айлин от Ергенът крие скандален баща, пробвал се в „Гласът на България”  (Вижте как е изглеждала изкусителката преди – Снимки) - Снимка 3

Красавицата също сподели  за зрителите тогава, че не се занима с карате по собствена воля, но е наясно, че спорта ще й  даде нещо много важно.

Преди 8 години младата пирдопчанка е изглеждала много по-различно, но и тогава е била голяма  хубавица, макар и само на 15.

Айлин от Ергенът крие скандален баща, пробвал се в „Гласът на България”  (Вижте как е изглеждала изкусителката преди – Снимки) - Снимка 4

Айлин с майка си, баща си и  брат си

Айлин от Ергенът крие скандален баща, пробвал се в „Гласът на България”  (Вижте как е изглеждала изкусителката преди – Снимки) - Снимка 5