юли 03, 2024

Баба Дарина Павлова се разхвърля по бански на Миконос (Мадам Мулти показа защо на 61 й налитат все млади гаджета – Снимка)

Вдовицата на Илия Павлов се изфука, че все още в бива и не е жена за изхвърляне

https://kliuki.net/bg-kliuki/baba-darina-pavlova-se-razhvarlya-po-banski-na-mikonos-madam-multi-pokaza-zashto-na-61-y-nalitat-vse-mladi-gadzheta-snimka/225957 Kliuki.net
Баба Дарина Павлова се разхвърля по бански на Миконос (Мадам Мулти показа защо на 61 й налитат все млади гаджета – Снимка)

61-годишната вдовица на застреляния олигарх се показа от почивката си на гръцкия остров Миконос. От скъпаркия курорт си пусна веднага актуално фото по бански. На което могат да завидят не едно или две доста по-млади от нея момичета.

Веселата вдовица, както е известна по целия свят Дарина Павлова е отседнала в лукс вила в най-скъпарския район на курорта. А именно там където преди години е почивала Жаклин Кенеди, вдовицата на американския президент Джон Кенеди.

Там една нощувка в спокойствие на Миконос в уединение може да струва между две хиляди и двадесет хиляди евро, които са нищо за една богаташка като Дарина. Но пък разточителството си заслужава, защото там ,може да се наслади на воля на огнените залези над Бяло море.

Мадам Мулти винаги е обичала да бъде в центъра на вниманието и често е засичана по най-скъпарките дестинации. Но не по-малко обича да впечатлява и с външността си на 61 години. Тя изпитва голямо удоволствие от факта, че когато непознати научат на колко години е в действителност остават изумени.

Явно и тя се притеснява от остаряването. На фотото се вижда, че малко се е наляла и не е с тяло на момиче в първа младост. Но да живее фотошопа, който и помага да си скрие несъвършенствата по тялото.