април 25, 2024

Баба Глория се разхвърля по бански на 49 (Защо чалгаджийката крие гаджето си – Снимки)

Певицата лъсна по бански от Доминикана, показа тяло преди дъщеря си Симона

https://kliuki.net/bg-kliuki/baba-gloriya-se-razhvarlya-po-banski-na-49-zashto-chalgadzhiykata-krie-gadzheto-si-snimki/199076 Kliuki.net
Баба Глория се разхвърля  по бански на 49 (Защо чалгаджийката крие  гаджето си – Снимки)

Глория и дъщеря й Симона са на почивка в Доминикана. Веднага щом пристигнаха в екзотичната дестинация певицата побърза да се разхвърля по бански и да покаже какво яко тяло има като на младо момиче. Дори превари дъщеря си, която също обича да се хвали с новата си фигура.Но както вече писахме младата майка никога няма да има тяло като на баба Глория и може би затова все още се чуди как да се покаже до майка си, която винаги е била по-слаба от нея.

Баба Глория се разхвърля  по бански на 49 (Защо чалгаджийката крие  гаджето си – Снимки)

Баба Глория се разхвърля  по бански на 49 (Защо чалгаджийката крие  гаджето си – Снимки) - Снимка 2

А Глория в момента има и друг стимул да изглежда толкова подмладена . Това е младото й лъвче Добри, в което е много  влюбена. Само, че почитателите на 49-годишнта певица се чудят къде изчезна новият й любовник и защо чалгаджийката вече не го показва толкова често.

Баба Глория се разхвърля  по бански на 49 (Защо чалгаджийката крие  гаджето си – Снимки) - Снимка 3

Според слуховете Добромир отново придружава двете певици, чувства се като един от семейството им. Поне от Мадрид пусна стори в Инстаграм. Но след хейта в социалната мрежа, който се изля върху Добри, заради лошия му стил на обличане (хората го определиха, че се носи като някой нацепен батка по потник и гащета) певицата се срамува от него и смята, че тя, която се има за жена с неповторим стил трябва първо да го ошлайфа по своя вкус и тогава да демонстрира публично връзката им. Ако все още са заедно!