октомври 01, 2023

Баба ли: Любовникът на Глория я освежи (На 50 и по бански певицата изглежда млада за годините си – Снимки)

50-гоишната певица очарова по бански

https://kliuki.net/bg-kliuki/baba-li-lyubovnikat-na-gloriya-ya-osvezhi-na-50-i-po-banski-pevicata-izglezhda-mlada-za-godinite-si-snimki/209136 Kliuki.net
Баба ли: Любовникът на Глория я освежи  (На 50 и по бански певицата изглежда млада за годините си – Снимки)

Глория заведе младото си гадже на романтична ваканция в Италия. Макар, че вече е баба на внучката си, певицата замина на лятно приключение в любимата си страна. Почивката на двойката е напълно заслужена след  натоварения график. Гло имаше много участия по градчета, морето и из чужбина.

Самата Глория обяви, че е време да захвърли високите токчета и да облече банския костюм, за да се отдаде на пълен релакс с любимия Добри. Двамата са избрали Амалфийското крайбрежие и както повелява традицията сред  богаташите разпускат на яхта.

Певицата, която не е в първа младост изглежда перфектно по бански докато Добромир се гмурка пред очите й в дълбоките води. А тя се радва на атлетичното му тяло.

Глория от дълги години спазва гладолечението на доктор Емилова, а пластичните корекции и силиконовите форми я правят да изглежда доста по-млада за възрастта си. Допълнително факта, че върти любов с доста по-млад мъж от нея я освежава и я прави да изглежда на не повече от 40 години.

Не случайно феновете й пишат в Инстаграм, че е много шик и й пожелават прекрасна почивка и много вълнуващи моменти.

Източник: Хотнюз