март 26, 2023

Баджанаците Благо и Жоро се сдушиха в Сървайвър (ММА боецът врънка Джизъса да му намери гадже – Подробности)

Като специалист по свалките Благо се съгласи да намери половинка на Жоро Валентинов

https://kliuki.net/bg-kliuki/badzhanacite-blago-i-zhoro-se-sdushiha-v-sarvayvar-mma-boecat-vranka-dzhizasa-da-mu-nameri-gadzhe-podrobnosti/200762 Kliuki.net
Баджанаците Благо и Жоро се сдушиха в Сървайвър (ММА  боецът врънка Джизъса да му намери гадже – Подробности)

Бившите на Златка Райкова не само забравиха старата си вражда, но се сдушиха в Сървайвър. Настъпи пълен обрат в отношенията на двамата баджанаци. Жоро бе заявил, че  няма да говори с Джизъса, който му отмъкна годеницата Златка пред време под носа.

Но като участници в едно племе стоплиха отношенията си в приключенския формат. Общите битки и цели им помогнаха да се сприятелят и кроят планове за общото си бъдеще след Сървайвър.

В един от последните епизоди се чу и видя как ММА боецът моли Благо да му намери ново гадже , като го врънка така: „Жена ти Поли няма ли някоя по-завързана приятелка, с която да ме запознае?”, пита Жоро големия специалист по връзките с жени, а очите му светеха.

Като врял и кипял в свалките и сватбите бившият футболист му отвърна: „Бъди спокоен, ще намерим някоя и веднага хукваме заедно на море!”, увери го Благой.

Полина пък не спира да се забавлява в отсъствието на съпруга си и отговаря на въпроси на феновете в Иннстаграм.

Младата булка заяви, че не ревнува мъжа си, въпреки, че един път призна, че няма да прости ако й изневери. И е съгласна, че твърде млада е минала пред олтара, но пък била много красива.

Източник: Телеграф