април 26, 2024

„Баджанаците Маринов и Рачков се сдобриха навръх Заговезни в Капките (Сашо Диков ги помири в Дена за прошка – Снимки)

Братята Маги и Джуди били главните виновници за скандала между двамата

https://kliuki.net/bg-kliuki/badzhanacite-marinov-i-rachkov-se-sdobriha-navrah-zagovezni-v-kapkite-sasho-dikov-gi-pomiri-v-dena-za-proshka-snimki/200529 Kliuki.net
„Баджанаците Маринов и Рачков се сдобриха навръх Заговезни в Капките (Сашо Диков ги помири в Дена за прошка – Снимки)

С нова рокада започна „Като две капки вода” снощи. Втория епизод на култовото риалити започна с нов член на журито – Асен Блатечки,  който се появи на мотор. Но без Веско Маринов, стола на който остана празен. Отсъстваше и Димитър Рачков, с който бардът си спретна изненадващо скандал в първия епизод.

Откриването направи Геро, но  сам и не обясни защо колегата му комик липсва.  Не издаде дали зрителите ще видят Митко по-късно. След като представи Блатечки, Герасим не обясни защо всъщност и Маринов липсва, и каза, че не можа да коментира защо певецът отсъства.

„Баджанаците Маринов и Рачков се сдобриха навръх Заговезни в Капките (Сашо Диков ги помири в Дена за прошка – Снимки)

Цели 45 минути Геро се справя сам и се поти на сцената. В един момент обаче камерите показаха какво се случва зад сцената. Видя се как Рачков и Веско продължават с ожесточения си спор в гримьорната баджанаци ли са всъщност или думата бе изтървана от певеца случайно от бяс.

„Баджанаците Маринов и Рачков се сдобриха навръх Заговезни в Капките (Сашо Диков ги помири в Дена за прошка – Снимки) - Снимка 2

Даже устат журналист като Сашо Диков, който бе повикан да ги помири едва успя да вземе думата от тях. Накрая обаче се разбра, че е успял да ги накара да си простят за скандала в Деня за прошка. Като по-млад от комика изпълнителят на хита „Лятна жълта рокля” поиска прошка от Митко и с танцова стъпка влязоха в препълнената зала.

„Баджанаците Маринов и Рачков се сдобриха навръх Заговезни в Капките (Сашо Диков ги помири в Дена за прошка – Снимки) - Снимка 3

Междувременно Маринов  призна, че Маги го накарал да нарече водещия мръсник, а Джуди пък подтикнал Рачков да не мълчи на певеца,отпусна се и обяви: „Те не се понасят, братята!”

„Баджанаците Маринов и Рачков се сдобриха навръх Заговезни в Капките (Сашо Диков ги помири в Дена за прошка – Снимки) - Снимка 4

Двамата продължиха да се шегуват, но този път без да се обиждат и непрекъснато се наричаха баджанаци, без да се разбере дали са имали отношения с една и съща жена.