април 26, 2024

Балове 2023: Даниела Пирянкова, с чалга псевдоним Данна - абитуриентка (Певицата лъсна като пластмасова кукла – Снимки)

Младата фолкаджийка привлече внимание с дълга рокля, с прозрачна долна част и прекалено изваден на показ бюст

https://kliuki.net/bg-kliuki/balove-2023-daniela-piryankova-s-chalga-psevdonim-danna-abiturientka-pevicata-lasna-kato-plastmasova-kukla-snimki/203611 Kliuki.net
Балове 2023: Даниела Пирянкова, с чалга псевдоним  Данна - абитуриентка (Певицата лъсна  като пластмасова кукла – Снимки)

Данна не пропусна да се похвали със снимки от бала си. Виждаме чалга звездата в дълга до земята рокля с впечатляващо деколте, със златни ресни около бюста  и напълно прозрачна в долната част.

Балове 2023: Даниела Пирянкова, с чалга псевдоним  Данна - абитуриентка (Певицата лъсна  като пластмасова кукла – Снимки)

Нали е в чалга бранша, изглежда блестяща отвсякъде, но в лицето напомня на пластмасова кукла. На кадрите се виждат изкуствените й зъби, които привличат вниманието с натрапчивата холивудска усмивка. Но не са подходящи за младо момиче. Сякаш са същите като на Благо Джизъса, смятат някои фенове.

Балове 2023: Даниела Пирянкова, с чалга псевдоним  Данна - абитуриентка (Певицата лъсна  като пластмасова кукла – Снимки) - Снимка 2

Балове 2023: Даниела Пирянкова, с чалга псевдоним  Данна - абитуриентка (Певицата лъсна  като пластмасова кукла – Снимки) - Снимка 3

Иначе за прическата на абитуриентката са положени доста усилия – косата й е напълно права, но грима й ни идва в повече. Макар, че на сцената залага на точно такъв тежък.

За Пирянкова се знае, че от дете се занимава с пеене. Може би я помните при Слави Трифонов когато участва в конкурс да стане партньорка на малкия господин Андреев и тогава се прочу като певица, която трябваше да смени Крисия.

Балове 2023: Даниела Пирянкова, с чалга псевдоним  Данна - абитуриентка (Певицата лъсна  като пластмасова кукла – Снимки) - Снимка 4

Защо  обаче се обърна към чалгата не става ясно. Но Данна в момента е една от „Пайнер” и можем да твърдим, че е сред най-успешните млади изпълнители на димитровградската музикална компания.

Даниела Пирянкова не обяви дали ще продължи образованието си във висше училище или ще се отдаде изцяло  на поп фолка.