September 08, 2024

Баян на Камелия със семеен Ден на детето, разходка с лодка зарадва малкия син на Деси Слава (Снимки)

Първи юни не бе подценен и от най-популярните дами в попфолка

https://kliuki.net/bg-kliuki/bayan-na-kameliya-sas-semeen-den-na-deteto-razhodka-s-lodka-zaradva-malkiya-sin-na-desi-slava-snimki/224405 Kliuki.net
Баян на Камелия със семеен Ден на детето, разходка с лодка зарадва малкия син на Деси Слава (Снимки)

Днес по-голямата част от певиците се радват и на наследници, което пък им дава пълното право да уважат и Деня на детето. Съвсем прясна в майчинството е и Камелия, която от месеци се радва на Баян. Независимо от коментарите, които се тиражират в публичното пространство относно произхода му, факт е, че тя най-сетне сбъдна мечтата си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kamelia (@kamelia_official)

Момченцето навърши една година, а предвид 1-ви юни отпразнува и първия си официален Ден на детето. По този повод майка му използва възможността и го поздрави и в Инстаграм, като публикува семейна снимка. Сред пожеланията ѝ, разбира се, бе включено щастливо детство, изпълнено със смях, игри и здраве.

Колежката ѝ Деси Слава също не пропусна да честити празника на всички дечица. Тя показа кадър от разходка по вода, която явно е била тазгодишната атракция за по-малкия ѝ син Борис. Майки вече пое по своя път и се грижи за свое семейство, докато на малкото му братче му предстоят още весели детски дни. Певицата сподели, че двамата с наследника ѝ са имали прекрасен ден, което безспорно се доказва и от жеста на малкия.

И Преслава не пропусна празника и изпрати слънце и усмивки както на дъщеря си, така и на всички деца. Колежката ѝ Малина пък за пореден път поздрави внучката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malina (@malina.official)

Източник: Инстаграм