май 07, 2024

Беден, а? Алек Младенов се фръцка с часовник за над 7 бона (Ергенът крие завидни финансови възможности)

Слухът че сегашния ерген не е богаташ се оказа истински кьорфишек

https://kliuki.net/bg-kliuki/beden-a-alek-mladenov-se-fracka-s-chasovnik-za-nad-7-bona-ergenat-krie-zavidni-finansovi-vazmozhnosti/222158 Kliuki.net
Беден, а? Алек Младенов се фръцка с часовник за над 7 бона (Ергенът крие завидни финансови възможности)

От едно известно време в социалната мрежа се появиха подозрения, че Алек Младенов не е никакъв богаташ. А само крие в какво финансово състояние е. Той заблуждавал момичетата в шоуто, че има големи финансови възможности и пълна с пачки банкова сметка.

Според светско издание, което направи свое разследване се оказа обаче, че главният герой в романтичното шоу води завиден стандарт на живот извън формата. А това си личи от марковите му дрехи и скъпите аксесоари с които се кичи.

Освен, че предпочита марки като Ралф Лаурен и Армани богатият предприемач е любител  на  скъпи часовници. Каквито само един заможен мъж би с позволил да носи на ръката си.Като например скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier”, която блести на ръката му.

Точно тоя модел часовник може да се намери на сайта на фирмата производител, която го предлага за 7 хилядарки, че и 100 лева от горе.

Още една проверка на фирмата на Алек, която се казва „Фригос” показва, че тя е в сферата на транспортната логистика и му носи солидни приходи.

Алек сподели преди време, че е почитател не на скъпарските почивки. За разлика от дамите в имението той  е фен на ваканции на каравана. Само  дето не им спомена, че притежава и кемпер за 100 хиляди лева.

Източник:hotarena.net