април 20, 2024

Бедна, а? Джулиана Гани пръска 200 бона за бебето (Силиконовата моделка е имотна кралица)

Сексбомбата реновира един от многото си апартаменти за второто бебе

https://kliuki.net/bg-kliuki/bedna-a-dzhuliana-gani-praska-200-bona-za-bebeto-silikonovata-modelka-e-imotna-kralica/196034 Kliuki.net
Бедна, а? Джулиана Гани пръска 200 бона за бебето (Силиконовата моделка е имотна кралица)

Истинска имотна кралица се оказа Джулиана Гани. Фамилията на моделката владее цели 16 апартамента в Пловдив. Тя пръска пари на поразия в очакване на второто си дете. Чийто баща е полицая от Търново Теодор Гецов.

Нейна близка дружка сподели пред светски столичен сайт, че секи бременното мамче е заделила 200 хиляди в кеш за чистак ново обзавеждане на 1 от 4-те жилища в родния си град , а за цялостния ремонт ще олекне с още толкова. Крайната сума ще е 400 бона.

„Джули се разбра с дизайнерите на известна строителна компания парите да бъдат изплатени на два пъти. 200 бона ще получат от майка й, а останалите 200 тя ще изплати под формата на бартер, ще им направи реклами.",

Бедна, а? Джулиана Гани пръска 200 бона за бебето (Силиконовата моделка е имотна кралица)

Повод да се разбере всичко това са скоро плъзналите по медиите клюки, че бременната Гани разпродава на поразия покъщнина и мебели, за да закъта някой  лев за бебето, което ще се роди след седмици.

„Това са големи глупости, казва нейната приятелка. Джулката е богаташка. Тя криеше, че е заможна по време на брака си с инструктора. Продава стари неща, но иска да махне всичко от апартамента, в който живееше с Илиян Найденов.”

От източника на новината се разбра и друга подробност. Гани е собственик на 4 жилища, братята й, които са двама също имат по 4,  а останалите четири владее майка им. „Така, че силиконката може да има други проблеми, но финансови не.”, казва още дружката й.

"За това и новото й гадже я гледа в очите и я следва като малко паленце", смеят се фенове.

Източник: Лупа.бг