май 29, 2023

Бесни, зрителите поискаха Ралица и Димо на финал (Оплюха Дара Екимова и смятат, че няма място сред финалистите)

Зрители и публика се разочароваха след полуфинала на Капките

https://kliuki.net/bg-kliuki/besni-zritelite-poiskaha-ralica-i-dimo-na-final-oplyuha-dara-ekimova-i-smyatat-che-nyama-myasto-sred-finalistite/203252 Kliuki.net
Бесни, зрителите поискаха Ралица и Димо на финал (Оплюха Дара Екимова и смятат, че няма място сред финалистите)

В полуфиналното шоу на „Като две капки вода” се видяха страхотните превъплъщения на участниците, които се оказаха с много близки един до друг резултати. За „Най-добър имитатор” другата неделя ще влязат в спор Владо, Тома. Керана и Дара Екимова. Извън финалната четворка остана любимия дует на зрителите Ралица и Димо.

Само, че феновете на емблематичното имитаторско шоу за пореден път се издразниха и възроптаха, че всичко е нагласено: "Вместо Дара на финал трябваше да отидат Ралица и Димо.Те спечелиха феновете!”, „Менторите отново преподредиха класирането! Ако не бяха те дуета трябваше да е на финал, те са откритието на този сезон, а не Дара, която ако не беше песента на Йорданка Христова нямаше да се види във финалната четворка и през крив макарон!”, „Жалко, Христо Петков и дуета трябваше да са сред финалистите, а не някаква 20-годишна  връзкарка”, са някои от негативните коментари, с които заляха страницата на предаването във Фейсбук.

Добре е, че поне за големия победител в шоуто няма спор сред зрителите. Владо Михайлов за трети път грабна първото място и безапелационно даде заявка, че на финала ще се окичи с титлата „Най-добър имитатор”.