September 08, 2024

Без грим и прическа! Камелия се похвали с майка си навръх рождения ѝ ден (Фото)

Певицата не се слави със склонност да показва семейството си

https://kliuki.net/bg-kliuki/bez-grim-i-pricheska-kameliya-se-pohvali-s-mayka-si-navrah-rozhdeniya-den-foto/209619 Kliuki.net
Без грим и прическа! Камелия се похвали с майка си навръх рождения ѝ ден (Фото)

И докато Мария не спира да се фука с майка си, Камелия е доста по-обрана в публичните си постове, свързани с най-близките ѝ хора. Рожденият ден на родителката ѝ обаче стана повод тя да открехне завесата към живота си у дома. От Чипровци се включи изпълнителката със специално фото, на което позира именно с майка си.

Без грим и прическа! Камелия се похвали с майка си навръх рождения ѝ ден (Фото)

Празникът вероятно е събрал семейството около трапезата, за да почетат рожденичката. На всички направи впечатление, че русокоската се подвизава без капчица грип и със съвсем лежерна прическа като за вкъщи. В топлината на семейния уют тя е гушнала майка си и двете явно се радват на компанията си. Така двете отпразнуваха повода, а дали у дома е имало още гости, все още не се знае.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kamelia (@kamelia_official)

В последните месеци Камелия твърдо пази личния си живот от хорските очи. С появата на бебето входът към личното ѝ пространство като че ли все повече се затвори. Малкият бе мечта за нея и партньора ѝ Цветин и идването му в нашия свят бе дълбоко пазена тайна. В крайна сметка двамата постигнаха целта си – радват се на дете. Макар подробностите около него да се пазят в тайна, все пак бебето най-сетне бе показано и в социалните мрежи.

Източник: hotnews.bg