септември 27, 2023

Без срам: Емануела лъсна дибидюс на участие (Чалгаджийката шокира с вулгарен тоалет – Снимки)

Певицата си показа всичкото, видяха се прелестите й даже и нов татус на чатала

https://kliuki.net/bg-kliuki/bez-sram-emanuela-lasna-dibidyus-na-uchastie-chalgadzhiykata-shokira-s-vulgaren-toalet-snimki/207030 Kliuki.net
Без срам: Емануела лъсна дибидюс на участие (Чалгаджийката шокира с вулгарен тоалет – Снимки)

Емануела успя да провокира представителите на лекия жанр, появявайки се почти без нищо. Фолкаджийката лъсна на сцената на едно от нощните заведения на Слънчака в крайно пошъл тоалет. За смелата й провокация, която се случила преди няколко дена още се говори сред присъствалите. Най-възмутени се оказали жените и някои подобни на нея певици, които са категорични, че тя привлякла мъжкото внимание, но не с глас, а с тяло.

Емануела лъснала на сцената с нещо като боди, силно изрязано. Виждали се силиконовите й гърди и целия й чатал бил на показ. Не били скрити и задните й части , които поклащала сластно в такт с музиката.  Но пък всички били единодушни, че фигурата й е перфектна и стегната. Особено за жена на 42 и майка на две деца.

Развеселените на макс мъже оплакнали погледи в тялото на чалга звездата, но и забелязали новия й татус, който се показал в областта на чатала.

Само дето не разбрали какво си е изрисувала и дали не е посветено на някой таен любовник.Иначе като цяло представянето й било определено като доста  вулгарно и скандално

Изрочник:Лупа.бг