май 17, 2024

Без задръжки! Денислава взе главата на майка си (Ликвидира Виолета в 2 победни рунда )

Старейшините ликуват, победиха Гладиаторите в епична битка

https://kliuki.net/bg-kliuki/bez-zadrazhki-denislava-vze-glavata-na-mayka-si-likvidira-violeta-v-2-pobedni-runda/211586 Kliuki.net
Без задръжки! Денислава взе главата на майка си (Ликвидира Виолета в 2 победни  рунда )

Нова безапелационна победа извоюваха Старейшините. Които се изправиха срещу Гладиаторите  ги пратиха на съвет с резултат 8:2 в единоборствата на Арената.Въпреки, че бяха на Дивата река и гладуваха.

Едни от най-интересните битки бяха тези между двамата братя Кръстеви. А напрежението се нажежи на макс. Когато една срещу друга се изправиха Денислава и майка й Виолета Стайкова. Дени, която е най-силната жена в този сезон показа много хъс и воля и отстрани от битката жената, която й е дала живот.

Без задръжки! Денислава взе главата на майка си (Ликвидира Виолета в 2 победни  рунда )

Зрителите гледаха с интерес драмата, която се разигра на Арената.И коментират така разигралата се ситуация: „Майката подари победата на дъщеря си!”, „Виолета играе за дъщеря си. Не, че Дени не е силна. Тя знае, че и да загуби няма да я номинират, но си е хитра лисица!”, „Дени и мама! По принцип харесвам Дени като играч, но си мисля, че е имала кофти детство с майка като Вили!”

Без задръжки! Денислава взе главата на майка си (Ликвидира Виолета в 2 победни  рунда ) - Снимка 2

Загубата изпрати Гладиаторите на съвет край огъня. Където трябваше да номинират един свой участник. Очаквано изпратиха Цвети, която за сетен път ще трябва да победи, за да остане в племето.

Днес Старейшини и Гладиатори отново ще застанат един срещу друг да премерят силите си на Арената. Извънредна ситуация обаче ще доведе до изпращането на едно от двете племена на съвет. Ще видим ли днес неочакван обрат?!

Източник: марица.бг