October 12, 2024

„Биг Брадър” разочарова зрителите с втория епизод: Пълна боза и скука, че чак отегчава!

Показаха един кандидат- поп пиянде, и как взривяват багажа на брадърите

https://kliuki.net/bg-kliuki/big-bradar-razocharova-zritelite-s-vtoriya-epizod-palna-boza-i-skuka-che-chak-otegchava/231722 Kliuki.net
„Биг Брадър” разочарова зрителите с втория епизод: Пълна боза и скука, че чак отегчава!

Въпреки, че новият Биг Брадър бе очакван с небивал интерес от публиката се оказа тотално разочарование. Снощният епизод очаквано пак закъсня заради „Игри на волята” и започна доста по-късно от обявения си час. Това чакане изнерви зрителите и те заляха шоуто с негативни коментари.

Взривиха багажа на брадърите пред очите им

На старта на епизода те видяха как Марио, който се прави на набожен се натряска до козирката и започна да богохулства. И написаха за него в мрежата: „Попа трябва да се засрами, след десетина ракии се сети за Господ!”, „Най-набожните винаги са много силни на думи, но на действия са кръгла нула. Те  са комплексирани душички, крият се зад религията и не спазват никакви правила!”

Друг фен на шоуто си казва мнението:” Толкова съм разочарована, толкова дълго чакане на „Биг Брадър” , а накрая това!, Толкова беден ли е бил каста, че ни предложиха тези, защо три жени с чалга излъчване , едната с турско име и задни части като на Ким Кардашиян може да се изтърпи и оная с голямата уста, но и трета? ЗАЩО няма поне един хубав мъж, че и ние жените да оплакнем око? Какви са тия гномове и бейби фейсове, да не споменавам дъртия с редките зъби, явно набутан с връзки … Пълна излагация!”

На продуцента Краси Ванков и психологът Ани Владимирова тези ли им се сториха интересни? Иначе предаването е от скучно по-скучно. Едни заспаха докато чакат да започне, а други след като започна! Иначе продуцентът геройски се е захванал с нещо към което има големи очаквания, но е нямал време да се научи как се прави! ”

Източник: Фейсбук