април 26, 2024

Биляна Йотовска скочи на Хелс Китчън: Ресторантът ви скоро ще е празен (Моделката се възмути от обслужването)

Фитнес инструкторката изригна срещу прехваленото кулинарно шоу на шеф Виктор Ангелов

https://kliuki.net/bg-kliuki/bilyana-yotovska-skochi-na-hels-kitchan-restorantat-vi-skoro-shte-e-prazen-modelkata-se-vazmuti-ot-obsluzhvaneto/200952 Kliuki.net
Биляна Йотовска скочи на Хелс Китчън: Ресторантът ви скоро ще е празен (Моделката се възмути от обслужването)

Биляна Йотовка, която бе поканена с мъжа си да бъде гост в ресторанта на  готварското предаване Хелс Китчън изказа възмущението си в социалната мрежа. В разказ във видео собственичката на най-секси задни части не само у нас, но и по света се оплака за неприятното изживяване, на което били подложени с Митко Димитров.

Факт, че за да има по-голям интерес и гледаемост в Хелс Китчън канят ВИП персони, които да опитат вкуса на приготвените специалитети от актуалните участници всеки сезон.

По време на тяхната вечер в ресторанта на виповете било сервирано само предястие. За което си почакали около 90 минути и без да обяснят нищо на поканените от екипа загасили осветлението, готвачите напуснали кухните и се изнесли отзад… и край снимките изведнъж приключили.

Биляна Йотовска скочи на Хелс Китчън: Ресторантът ви скоро ще е празен (Моделката се възмути от обслужването)

Йотовска обясни, че проблема се състои не в това дали са си похапнали достатъчно, а в лошото отношение на екипа към гостите, които били все известни личности. Като заяви, че в скоро време няма да има кой да заеме местата в сепаретата и ресторанта ще е празен.

Биляна Йотовска скочи на Хелс Китчън: Ресторантът ви скоро ще е празен (Моделката се възмути от обслужването) - Снимка 2

Ако си спомняте в един от предишните сезони и друга ВИП персона нападна шоуто. Маги Сидерова също бе възмутена от риалити формата и некомпетентния персонал. Още отначало сбъркали  името й и я представили като Маги Желязкова. И не само това, моделката изригна и срещу ястията, които й сервирали в шоуто. Маги призна, че получила киселини, заболял я корема, а десерта бил отвратителен и им каза: „Слаба продукция,  екип и организация. Цели 6  часа преминаха в чакане, 3 от които само да влезем в ресторанта и още толкова да ни сервират храна.”

Източник: lifeonline.bg