април 27, 2024

Бившата на Божинов го прежали (Биляна Дол кифлее по секси бански – Снимки)

Сръбкинята бе едно от най-запомнящите се гаджета на нашенския футболист

https://kliuki.net/bg-kliuki/bivshata-na-bozhinov-go-prezhali-bilyana-dol-kiflee-po-seksi-banski-snimki/208032 Kliuki.net
Бившата на Божинов го прежали (Биляна Дол кифлее по секси бански – Снимки)

Към днешна дата младата жена явно е прежалила бившия си и смело продължава живота си. Макар да не говори за евентуално гадже, все пак не пропуска да заслепи с дадености феновете си в мрежата. На кадрите си в Инстаграм тя винаги позира сама и хич не се стеснява да се пусне и по бански.

Именно в бански костюм е последната снимка на Биляна Дол. Прави впечатление, че тя все още е в перфектна форма, а изрязаните две части на оскъдното ѝ облекло разкриват доста апетитни форми. Така Валери Божинов само може да съжалява, че изпусна толкова апетитно парче.

Футболистът не се слави с особен ангажимент към жените си. Връзката му с Алисия бе централна тема в медийното пространство, след като се заговори за изневярата му с Николета Лозанова. За капак Валери успя и да се ожени за “забежката” си, че даже и да създаде дете. Щерката му от плеймейтката вече гони тийнейджърска възраст и често-често майка ѝ я показва в мрежата. Биляна Дол пък бе сериозното гадже след етапа Николета и макар отношенията им да се разсъхнаха, явно поне за пред хората се стремят да запазят уж топли чувства един към друг.

Източник: sportal.bg