април 28, 2024

Бившата на Джизъса проговори: Благо хвърли око на Ивана още преди „Сървайвър”, на развода цъфна с нея!

Полина Спасова в ексклузивно интервю след развода с бившия си

https://kliuki.net/bg-kliuki/bivshata-na-dzhizasa-progovori-blago-hvarli-oko-na-ivana-oshte-predi-sarvayvar-na-razvoda-cafna-s-neya/212844 Kliuki.net
Бившата на Джизъса проговори: Благо хвърли око на Ивана още преди „Сървайвър”, на развода цъфна с нея!

Последната законна половинка на Благо Джизъса проговвори за краткия си брак с бившия футболист. Пред репортер на „България днес” велинградчанката сподели, че се чувства отлично след раздялата с бившия си. Полина Спасова призна още, че няма нов мъж до себе си. А това, че я свързват със Симеон „Белята” не е истина.Той е неин братовчед.

Брюнетката сподели още, че не иска нова връзка защото си е дала малка почивка от брака с Благой.

Благо с Ивана Бившата на Джизъса проговори: Благо хвърли око на Ивана още преди „Сървайвър”, на развода цъфна с нея!

 

А на въпроса какво мисли за новата на бившия си тя отговаря така: „Още преди да замине за „Сървайвър” той посещаваше клиниката на Ванко 1 и там се запозна с Ивана. Още тогава й хвърлил око, защото тя е доста впечатляваща мадама. А като се върна на родна земя аз бях решила за развода. На делото пристигна с нея, за мен това бе проява на комплекс и не е мъжкарска постъпка. Хвана се с нея напук на мен. Но тя е по-млада от него и е само едно дете на 21. И няма опит с живота и реалността. Пожелавам им да са щастливи!”

„Единственото нещо, което ми липсва са децата му. Свикнах с тях и ги съжалявам, че са така разкъсани и объркани от начина, по който трябва да се запознават с безбройните му жени и любовните му романи. Жалко, че пред тях обиждаше  и мен и майките им. А това е недопустимо поведение за един отговорен баща и вярващ в бога човек!”

Източник: България днес