май 29, 2023

Бившата на мъжа на Мария проговори: Той е добър баща, но тяхното едва ли е любов! (Вая си прибра насилника)

Бившата на Миро си прибра побойника, бизнесменът ще обжалва домашния арест

https://kliuki.net/bg-kliuki/bivshata-na-mazha-na-mariya-progovori-toy-e-dobar-bashta-no-tyahnoto-edva-li-e-lyubov-vaya-si-pribra-nasilnika/201626 Kliuki.net
Бившата на мъжа на Мария проговори: Той е добър баща, но тяхното едва ли е любов! (Вая си прибра насилника)

Миро Дзвера се прибрал в дома на бившата си половинка. Която заряза преди две години, заради поп фолк звездата Мария, научи клюки.нет.

Пред столично издание Вая потвърди информацията и каза: „Миро е добър татко. Лоша дума за него не мога да кажа. Винаги е полагал грижи за мен и децата. Не знам това тяхното с Мария дали е любов и до къде ще стигнат и какви са им личните отношения.”

До преди дни Мирослав живеел с певицата, но на децата им не им липсвало нищо и се срещали с щерката на Мария от време на време.И тримата се забавлявали заедно.

По думите на блондинката това между Миро и Мария не приличало на истинска любов, а по-скоро на страстно увлечение, което не може да се обясни.

За себе си Вая казва, че откакто е сама живее затворено и децата й са приоритет: Любовната им връзка ми дойде като внезапен гръм в слънчев ден, но той никога не ни изостави.”, призна красавицата. Като сподели, че никога не е искала да си отмъщава за съсипания си брак.  

Но преди време каза: „Това, че Мария е много известна заслепи мъжкото му его, но ако има Видовден няма как да не разбере кой всъщност го обича истински!”

Източник: България днес