September 29, 2024

Бившата на Рачков отпразнува рождения си ден в романтика на плажа (Анита Стемпер и мъжът ѝ кифлеят по почивки – Снимки)

Русокоската записа поредна лична година в календара си

https://kliuki.net/bg-kliuki/bivshata-na-rachkov-otpraznuva-rozhdeniya-si-den-v-romantika-na-plazha-anita-stemper-i-mazhat-kifleyat-po-pochivki-snimki/225667 Kliuki.net
Бившата на Рачков отпразнува рождения си ден в романтика на плажа (Анита Стемпер и мъжът ѝ кифлеят по почивки – Снимки)

Рожденият ѝ ден този път премина в компанията на мъжа ѝ – богаташа Ник Стемпер, за когото се венча през април. За момента двамата са все още женени, макар и да се коментира потенциален развод заради опасната възможност Анита да не получи щатска виза.

Ако се случи такъв сценарий, това би им отнело възможността да свият семейно гнездо в САЩ, което пък вероятно ще се отрази и на отношенията им. Смята се, че браковете от разстояние не са най-добрата опция за стабилно семейство.

Г-жа Степмер не коментира вероятностите и засега се наслаждава на слънчевите дни в постоянна ваканция. За рождения си ден тя пусна видео, в което на фона на романтична музика се вижда как със съпруга ѝ тичат по плажа и завършват “маршрута” си със силна прегръдка и вдигане във въздуха.

Бившата на Рачков споделя, че е благодарна за живота си и за възможността той да бъде голямата ѝ любов, най-добрият ѝ приятел и нейното всичко. Пожелава си още дълги години на споделена любов, щастие и приказни моменти.

Вдига и наздравица за всички прекрасни спомени, които им предстои да създадат заедно. Така поредният рожден ден на блондинката сякаш бе част от поредица летни приключения по света сред плажове, слънце и море.

Източник: Инстаграм