април 16, 2024

Бившият годеник на Златка разкости Джизъса: Кой беше тоя? (Баджанаците Георги и Благо мерят сили в "Сървайвър")

Георги Валентинов и Благой Георгиев обещават доста конфликти в новото издание на „Сървайвър“

https://kliuki.net/bg-kliuki/bivshiyat-godenik-na-zlatka-razkosti-dzhizasa-koy-beshe-toya-badzhanacite-georgi-i-blago-meryat-sili-v-sarvayvar/199617 Kliuki.net
Бившият годеник на Златка разкости Джизъса: Кой беше тоя? (Баджанаците Георги и Благо мерят сили в "Сървайвър")

Бившите на русата фурия Златка Райкова изненадващо се събраха в поредния сезон на предаването. Още отсега обаче започват да прехвърчат искри на ненавист между тях. Началото постави ММА боецът, като директно заяви, че Джизъса дори не е фактор в живота му. По думите на Георги Валентинов многодетният баща изобщо не съумява да си затвори дюкяна, когато е нужно. Разликата между момчето и мъжа била именно тази – да знаеш къде да не си разкопчаваш ципа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Survivor BG (@survivor_bg)

Предвид споделеното битката в „Сървайвър“ се очертава доста интересна и провокативна. На практика двамата баджанаци вече нямат какво да делят, но явно не таят топли чувства един към друг. Златка Райкова е щастливо влюбена в Карен и очаква дете от него. Благой Георгиев пък е скорошен младоженец, а самият Георги също продължава ударно напред. Спретнатият любовен триъгълник в предаването пък е добра примамка за всякакви сеирджии.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Survivor BG (@survivor_bg)

От друга страна, ММА боецът пази уважение към бившата си и не си позволява да спомене лоша дума за нея. Според Валентинов не подобава да мъж да плюе по жена, с която е бил, защото това би означавало да плюе по себе си. Похвално, нали?

Източник: iwoman.bg