април 19, 2024

Бизнес нюх! Божана от “Сървайвър” го играе търговка (Готвачката пробутва лимитирани престилки на феновете си – Подробности)

Наперената сървайвърка е решила да превърне славата си пачки

https://kliuki.net/bg-kliuki/biznes-nyuh-bozhana-ot-sarvayvar-go-igrae-targovka-gotvachkata-probutva-limitirani-prestilki-na-fenovete-si-podrobnosti/201169 Kliuki.net
Бизнес нюх! Божана от “Сървайвър” го играе търговка (Готвачката пробутва лимитирани престилки на феновете си – Подробности)

Поредната амбиция на готвачката включва продажба на кухненски мърч. И колкото и да е вървежна думата, в крайна сметка иде реч за фенски комплекти от престилка, кърпа и пазарска чанта. На всичкото отгоре аксесоарите за топготвачи били с колекционерска стойност. Лимитираната серия включвала само 100 броя и можела да стигне до всички точки на България. За капак цената също е доста солена – 75 лв. Така Божана Кацарова смело навлиза и в търговията. Възползвайки се от славата покрай участието си във всякакви риалитита, готвачката смеси това, което умее най-добре, с възможността да го продава.

В “Сървайвър” тя е една от най-недолюбваните участнички, а предвид и другите ѝ включвания по телевизията, не е сред най-харесваните личности у нас. Може би и поради тази причина въпросните комплекти са само 100. Божана сякаш опипва пазара и идеята да пласира стоките си на българските потребители. Цената на продукта ѝ се видя доста висока на мнозинството и както е тръгнало, може и да не успее да го пробута. Макар 10% от печалбата да отиват за благотворителни акции, все пак средностатистическият потребител не живее от благотворителност. И в повечето случаи прецизно разпределя парите си, без да ги харчи излишно.

Източник: lupa.bg