май 08, 2024

Бизнес нюх! Златка Райкова гушка над 100 бона годишна печалба, Виктория Капитонова цака будали с 3000 на денонощие

Родните инфлуенсърки се оказаха сериозни бизнес дами

https://kliuki.net/bg-kliuki/biznes-nyuh-zlatka-raykova-gushka-nad-100-bona-godishna-pechalba-viktoriya-kapitonova-caka-budali-s-3000-na-denonoshtie/213456 Kliuki.net
Бизнес нюх! Златка Райкова гушка над 100 бона годишна печалба, Виктория Капитонова цака будали с 3000 на денонощие

Златка Райкова явно върти успешен бизнес, тъй като печалбата ѝ за миналата година надхвърля 100 000 лева. Продажбата на модните ѝ колекции се оказа сериозна работа, при това напълно достатъчна, за да върти и семейство. Парцалките са предназначени за всякакви жени, т.е. не се ограничават само до слаботелесните дами като авторката си. И макар цените да варират, все пак са поносими от гледна точка на сумите, на които се предлагат наистина марковите дрешки. Най-скъпият артикул на Златка Райкова гони 150 лева, а най-евтиният струва 45 лева. Фирмата на русокоската, освен с приличните си печалби, привлича окото и с управителя си – съпруга ѝ Карен Хачатрян.

Стабилна конкуренция по приходи явно ѝ е Виктория Капитонова. И макар рускинята да не търгува с дрехи, сериозно цака феновете си с колосални суми. По 3000 лева минус един иска тя, за да прекара желаещият 24 часа със самата нея – в приятна компания с храна и напитки, със спа и релакс в луксозен хотел. 499 лв. струва пък брънч в любимото ѝ заведение, а че ще се ядат златни закуски, май сме сигурни. Ако някой желае да я цани за ментор в продължение на 6 месеца, трябва да брои 10 000 лв., като даже да се радва, че му е осигурила и реклама в сторитата си.

Източник: hotnews.bg

lupa.bg