май 03, 2024

Благо Джизъса аут от „Сървайвър” (Ексфутболистът се издаде без да иска)

Включен мобилен телефон издава, че бившият футболист и чалга дивата Татяна не са част от риалити формата

https://kliuki.net/bg-kliuki/blago-dzhizasa-aut-ot-sarvayvar-eksfutbolistat-se-izdade-bez-da-iska/202656 Kliuki.net
Благо Джизъса аут от „Сървайвър” (Ексфутболистът се издаде без да иска)

Благо е бил елиминиран от големия финал в приключенското шоу. Информацията, че няма да участва за спечелването на наградата от 150-те бона се появи, след като самия той е включил мобилния си телефон. Който е бил активен за последно на 12. О2.,  а това е преди Джизъса да се озове в Доминикана. До онзи ден устройството не е било активно.

Според правилата на „Сървайвър” на участниците не им се позволяват подобни удобства и са изолирани от външния свят. Така стана ясно, че на крачка от финала Джизъса е извън шоуто.

Благо Джизъса аут от „Сървайвър” (Ексфутболистът се издаде без да иска)

Оказа се, че и на Татяна мобилното устройство също е било включено в този момент. Най-вероятно и чалгаджийката е била отстранена от играта за оцеляване.

Въпреки, че „Сървайвър” се снима почти в реално време и трябва да продължи още няколко седмици е възможно предаването да е претупано по-набързо и е свършило вече, твърдят някои.

Така, че заради мижавия интерес към шоуто, то е било прекратено по-рано.

Но Благой и  да не грабва чека от наградата ще се облажи с 300 бона, такъв е хонорара му за участието.  И да са елиминирани с Татяна или пък предаването за оцеляване да свършило те ще останат в Доминикана. За тях има предвидена по стая в луксозен хотел, където ще могат да релаксират и ако предаването не е прекратено, ще участват само като жури с останалите отпаднали. Задължението им ще е да ходят на племенния съвет, а през другото време ще могат да правят каквото си поискат.

Източник: България днес