September 29, 2024

Благо Джизъса цъфна с африкански тен по БНТ, а Банда Банда неадекватно се мотае (Зрители попиляха телевизията-майка)

Евро 24 е в пълния си разгар, но коментарното студио на БНТ изби рибата

https://kliuki.net/bg-kliuki/blago-dzhizasa-cafna-s-afrikanski-ten-po-bnt-a-banda-banda-neadekvatno-se-motae-zriteli-popilyaha-televiziyata-mayka/225673 Kliuki.net
Благо Джизъса цъфна  с африкански тен по БНТ, а Банда Банда неадекватно се мотае (Зрители попиляха телевизията-майка)

От телевизията-майка събраха на едно място най-колоритните личности да коментират мачовете от Германия,  които гледаме на малкия екран.

Появата на Благо Джизъса в компанията на друг емблематичен футболист, в лицето на Валери Божинов бе достатъчна да предизвика усмивките на публиката.

Благо цъфна в ефир с толкова тъмен тен, че чак ошашави зрителите  с цвета си. Които коментират, че изглежда като африканец,  Колегите му веднага го подхванаха, че сигурно се е препекъл така на някоя почивка. Но той чистосърдечно призна, че подремнал в солариума и никой не посмял да го събуди.

 В този момент нахълта Андреа Банда Банда предварително оборудвана с тъмни очила. Но се оказа че няма да й трябват защото вместо Благо да блести той тъмнее

А зрителите останаха впечатлени от избора на коментатори и реагират така: „Божинката с Благо и Банда на куп в една компания, това е прекалено! , „Благо си е потъмнил тена, за да изпъкват конските му зъби, които сигурно лъска по няколко път на ден като фаянсови плочки, че са много скъпи!”

А относно коментарното студио на БНТ мненията са: „Толкова ви е ниско нивото, че няма повече накъде. Не виждам начин как да стане още по-безинтересно. А Банада Банда само се шляе насам, натам и говори нещо без някой да я разбира!”, ядосват се зрители.

Изочник:Вихрогон.бг