април 26, 2024

Благо Джизъса накичи Поли с часовник–бижу за 10 бона (Семейството пръска пачки от 100-те хилядарки от Сървайвър)

Ексфутболистът накичи булчето си с Ролекс на тръгване, баровският часовник избоде очите на завистничките й

https://kliuki.net/bg-kliuki/blago-dzhizasa-nakichi-poli-s-chasovnik-bizhu-za-10-bona-semeystvoto-praska-pachki-ot-100-te-hilyadarki-ot-sarvayvar/199353 Kliuki.net
Благо Джизъса накичи Поли с часовник–бижу за 10 бона (Семейството пръска пачки от 100-те хилядарки  от Сървайвър)

След като се разбра, че Благо ще участва в таз годишния Сървайвър и се е договорил за космически хонорар от 100 бона, стана ясно, че мачото  вече е започнал да пилее пачки наляво и надясно. А както е известно пръстите му са доста широки.

Половинката му се изфръцка в социалната мрежа с нова придобивка. Която получила на тръгване от благоверния си. Полина  пусна фото на баровски часовник в Инстагтрам, който блести на ръката й и почитателите й се шегуват, че дори и меркантилната  Вики Капитоноваа би й завидяла.

Благо Джизъса накичи Поли с часовник–бижу за 10 бона (Семейството пръска пачки от 100-те хилядарки  от Сървайвър)

Такова марково  устройство може да се сравни с бижу и се продава най-малко за 4 хиляди долара в най-ниско бюджетното си изпълнение. Естествено се продават и такива, които се харчат и по 25 хилядарки в американска валута.

Благо Джизъса накичи Поли с часовник–бижу за 10 бона (Семейството пръска пачки от 100-те хилядарки  от Сървайвър) - Снимка 2

Някои предполагат, че Поли  може и сама да си е купила часовника, но едва ли. Скъпарския подарък съвпада с отпътуването на Благо за снимки в битките за оцеляване. Така бившият футболист е замазали очите на Поли. В мрежата му предричат, че в шоуто Благо може да си намери нова булка, намеквайки за слабите му ангели. Като коментират, че този сезон ще прилича повече на Биг Брадър с интриги и скандали.