май 29, 2023

Благо Джизъса се загаджи с Мария Обрейкова в Сървайвър (Първа снимка на влюбените)

Слуховете, че Благо има нова жена до себе си се оказаха напълно верни, видя клюки.нет

https://kliuki.net/bg-kliuki/blago-dzhizasa-se-zagadzhi-s-mariya-obreykova-v-sarvayvar-parva-snimka-na-vlyubenite/203036 Kliuki.net
Благо Джизъса се загаджи с Мария Обрейкова в Сървайвър (Първа снимка на влюбените)

Благо  Джизъса не се мае след развода и заби нова мацка. Както се чу преди дни, че победителя в приключенското шоу си е намерил половинка в Доминикана, стана ясно, че това не е бившата му Татяна, а русата Мария Обрейкова. Заварката с нея се случила по време на усамотението им на Острова на Отшелника.

А днес лъсна и снимка на двамата, които са присъствали на банкет по случай Гергьовден, даден от Жоро Валентинов, който събрал сървайвърите да отбележат празника.

На фотото, което се появи в социалната мрежа се виждат Благо, който е гушнал свойски Мария, двете му деца от Христина и фолк певачката Татяна. По всичко личи, че имат сериозна връзка, след като я е запознал с по-големите си наследници.

Обрейкова, която е от Карлово е само на 21 години. Тя се представи като инфлуенсър, а връзката й с Благо й пасва тъй като търси известност. И това за нея е добре дошло. Мария се провали тотално в играта като не използва идола на спасението, въпреки, че го намери. Така се озова на Острова заедно с Благой, с когото се загаджи, макар, че бившия футболист се ползва с имидж на непоправим женкар и да  е доста по-стар от нея.