април 27, 2024

Благо Джизъса си подсигурил победата в „Сървайвър” предварително (Затова се уредил само с приятели)

Лъсна истината на нагласената победа на Джизъса в приключенското шоу за оцеляване

https://kliuki.net/bg-kliuki/blago-dzhizasa-si-podsiguril-pobedata-v-sarvayvar-predvaritelno-zatova-se-uredil-samo-s-priyateli/203340 Kliuki.net
Благо Джизъса си подсигурил победата  в „Сървайвър” предварително (Затова се  уредил  само с приятели)

Най-запалените фенове на  „Сървайвър” се кълнат, че Благо предварително е знаел, че ще е последния оцелял. Според тяхното мнение лисунгер като футболистът си уредил, не само високия хонорар от 300 бона, но й крайната победа. Това се случило още преди да замине за Карибите.

„Толкова е нагласено, че е чак гнусно”, твърди възмутена зрителка в социалната мрежа.

Повечето от зрителите са на мнение, че именно заради това Благо влязъл във формата с куп приятели. За тях беше ясно, че ще дадат гласа си за него когато отидат в журито.

Благо Джизъса си подсигурил победата  в „Сървайвър” предварително (Затова се  уредил  само с приятели)

Сред тях беше фолк  певицата Татяна, с която имал кратка авантюра преди време. Със Светослав се знаят отдавна,  към него се причисли и Жоро Валентинов. С който уж бяха врагове заради Русата Златка, а някак много бързо се превърнаха в първи приятели.

Според най-новите слухове Благой имал уговорка с продуцентите да си тръгне като големия победител. Затова го отстраниха рано на самотния остров, далеч от всичките драми и интриги в племето.

При условие, че е доста трениран за него нямаше проблем да оцелее, където живя в самота повече от 2 седмици.

Че всичките играят за Благо се разбра още когато Булкин му хариза победата в битката им и се елиминира сам.

Изражението на екс футболиста по време на обявяването кой е победител допълнително издаде, че е знаел предварително. Всички полудяха от радост щом му чуха името, само той не се зарадва, от което пролича, че това не го изненада.

Източник: Бългрия днес