декември 04, 2022

Благо Георгиев се подмлади с филъри и ботокс (Джизъса се тунингова като кифла – Снимки)

https://kliuki.net/bg-kliuki/blago-georgiev-se-podmladi-s-filari-i-botoks-dzhizasa-se-tuningova-kato-kifla-snimki/166526 Kliuki.net
Благо Георгиев се подмлади с филъри и ботокс (Джизъса се тунингова като кифла – Снимки)

Бившият на Златка Райкова сложи в малкия си джоб всичките бг красавици, опъна бръчки с ботокс и филъри

Благо Георгиев не спира да ни поднася сюрпризи всеки божи ден. Успя да ни шокира с внезапната си раздяла със Златка Райкова и още по-светкавичната си сватба с Полина. С това ни убеди, че за да се влюби в една жена и да разлюби друга му е нужно не много време. Може би само 1, 2 месеца, за да установи, че поредната му любима е станала властелин на сърцето му.

За никога не е тайна, че татуираният мачо е имал връзка с много на брой жени. И те винаги са били изцяло тунинговани, досущ като кифли. Явно такъв му е вкуса на екс футболистът, харесва силиконовите мацки. Но и той не се дава и не остава по-назад от тях.

Това се вижда от външния му вид, доказват го последните снимки, които публикува в профила си в социалната мрежа. Но все пак на първо място е холивудската усмивка на Джизъса. Която е най-коментираната, защото от далеч на очи се набиват прекалено белите му и подредени като фаянс зъби.

Младоженикът рекламира докторките, които го тунинговаха Снимки: Инстаграм

Но както разбираме грижите на Благой за външния му вид съвсем не са спрели до тук. Преди 1 ден младоженецът се похвали, че отново е претърпял козметична интервенция. И се е подмладил с ботокс и филъри.

По лицето на Джизъса не се вижда нито една бръчица, макар, че не е в първа младост. Но след като се ожени за такава млада булка, в която както казва е влюбен до полуда, трябва да изглежда в перфектна форма. Въпреки, че на феновете му от сега е ясно, че и този брак ще свърши с развод.

Източник: vbox7.com