март 21, 2023

Благо Георгиев се ската за рождения на ден на Благойчо (Футболистът нехае за мъника – Подробности)

Това, че Джизъса е любещ баща ще се окаже мит и само на думи, последните събития показват, че е нехаен татко

https://kliuki.net/bg-kliuki/blago-georgiev-se-skata-za-rozhdeniya-na-den-na-blagoycho-futbolistat-nehae-za-manika-podrobnosti/167987 Kliuki.net
Благо Георгиев се ската за рождения на ден на Благойчо (Футболистът нехае за мъника – Подробности)

Златка Райкова проговори за събитията около рождения ден на сина си. Бившата на Благо, която го обвини в куп лъжи след интервюто му по тв ефира сега отново не премълча като отговори на зададените към нея въпроси от фенове.

Русата сексбомба бе попитана от своите последователи дали Джизъса е потърсил Благойчо за личния му празник. Плеймейката бе категорична, че нито тогава, нито сега го е сторил. Рожденият ден на мъника бе скоро, но от всеотдайния татко, който за малко да се разплаче за детето по телевизията не се вижда никакъв по снимките от тържеството.

Той се ската и не се появи на празника, нито му донесе подарък. Пусна само в социалната мрежа поздрав към наследника си, поздрави го и така се отърва, А детето е очаквало подарък от биологичния баща, това е ясно на всеки.

И тук е ред и ние да зададен един въпрос към Злати. Как толкова време е могла да живее с Джизъса? А нейния отговор е повече от прозаичен. Тя като силна жена и майка имала нужда да полага грижи за някого. Но ето, че в момента си има любим, който да я носи на ръце.

А образът на баща-мечта, който си бе създал Благо наистина се оказа фарс.