април 19, 2024

Благо си изпусна нервите в Сървайвър (Ексфутболистът бесен на Дани, раздава ритници по арената – Снимки)

Несръчността на новия Данаил накара Благо да побеснее, скара му се и изрита знамето на арената

https://kliuki.net/bg-kliuki/blago-si-izpusna-nervite-v-sarvayvar-eksfutbolistat-besen-na-dani-razdava-ritnici-po-arenata-snimki/201166 Kliuki.net
Благо си изпусна нервите в Сървайвър (Ексфутболистът бесен на Дани, раздава ритници по арената – Снимки)

След месец на желязно търпене и всякакви лишения в Сървайвър Благо не издържа и си изпусна нервите. Скара се на новия участник Данаил, чието неумение в играта го докара до истерия.

За първи път чуваме Джизъса да крещи на някого. Това се случи след една от общите игри, при която божият човек не успя да си спечели точката. Татуираният футболист се развика на съотборника си: „Съсредоточи се, бе брат! Мисли, бе момче!” и въпреки, че не обиди финансиста го обвини за провала си. Но по-всичко си пролича колко е бесен на младока.

Благо си изпусна нервите в Сървайвър (Ексфутболистът бесен на Дани, раздава ритници по арената – Снимки)

След като свърши изпитанието Благо, не можейки да сдържи гнева си, започна да кръжи в кръг като разярено животно и изрита знамето на отбора, което се намираше на арената. Това се случи пред погледите на останалите участници от „Известните”, които не можаха да повярват колко разярен е Благой. До този момент не бяха го виждали да проявява такава агресия.

Благо си изпусна нервите в Сървайвър (Ексфутболистът бесен на Дани, раздава ритници по арената – Снимки) - Снимка 2

В последствие всепризнатият за сваляч номер 1 се покая и обясни: „Много ме хвана яд защото изтървах точката, но с Данаил ще се сработим”, каза той като се опита да замаже изцепкта си.

Благо си изпусна нервите в Сървайвър (Ексфутболистът бесен на Дани, раздава ритници по арената – Снимки) - Снимка 3

Благо си изпусна нервите в Сървайвър (Ексфутболистът бесен на Дани, раздава ритници по арената – Снимки) - Снимка 4

Все пак „Известните” спечелиха играта и битката и си взеха имунитета. Така, че няма да номинират свой играч, а Сървайвър ще напусне някой от другото племе. А зрителите коментират, че в държанието на Джизъса се вижда голяма показност и той не е такъв, за какъвто се представя.А Жоро Валентинов му подражава и с това кръстене начесто прекаляват.