юли 27, 2024

Благой Георгиев блесна с "обръщение към нацията" (Джизъса с живо включване пред иконите за Коледа – Видео)

Благой Георгиев ошашави с видеообръщение към нацията

https://kliuki.net/bg-kliuki/blagoy-georgiev-blesna-s-obrashtenie-kam-naciyata-dzhizasa-s-zhivo-vklyuchvane-pred-ikonite-za-koleda-video/198421 Kliuki.net
Благой Георгиев блесна с "обръщение към нацията" (Джизъса с живо включване пред иконите за Коледа – Видео)

Досущ като президента на РБ в новогодишната нощ, и Джизъса реши да се обърне към миряните по време на коледните празници. В синхрон със смиреното си настроение той се бе изправил пред кът с икони, макар и да не стана съвсем ясно в църква ли е, или у дома си. Доколкото го познаваме, вероятно е режисирал предварително какво точно ще заяви пред камерата. С умерен тон, при това без да изрази никаква емоция, Благой Георгиев поздрави феновете си с настъпващото Рождество Христово. Той не пропусна да наблегне на част от традиционните хвалебствия, които обикновено се празнословят при такива поводи. “Речта” му уж съдържаше християнско смирение и типичните за Коледа пожелания за здраве, благоденствие и успех за всички.

Така Рождество Христово бе посрещнато отново в интернет. Благо е известен със своята набожност и неслучайно прозвището му го следва навсякъде. И сега Джизъса намери начин да уважи празника, макар и да е наясно, че подобна показност не трупа точки за никого. За съжаление, посланието му се възприе доста сухо, като се има предвид, че каменното му лице почти не помръдна. След всички козметични интервенции в последните седмици подобна липса на мимика и движение е напълно разбираема.