април 27, 2024

Благой Георгиев – плашещо слаб на руска баня (Младата му половинка му стопи лагерите – Снимки)

Бившият футболист и настоящ младоженец се стопи драстично, новата му булка му разказа играта

https://kliuki.net/bg-kliuki/blagoy-georgiev-plasheshto-slab-na-ruska-banya-mladata-mu-polovinka-mu-stopi-lagerite-snimki/198637 Kliuki.net
Благой Георгиев – плашещо слаб на руска баня (Младата му половинка му стопи лагерите – Снимки)

Че интереса към семейния  живота на Благой Георгиев е голям, особено в последно време никак не е чудно. Сам той положи доста усилия да е така.

Отначало Благо привлече общественото внимание с изненадващия си развод с  Русата Златка, а малко след това и със светкавичната си сватба с поредната хубавица Полина от Велинград,

След Нова година се пусна на  фото от посещението си на руска баня. Отдавна е известно, че е голям фен на всичко от Русия. Първо живя дълги години там, а даже беше женен за богата милионерска татарка, от която има син Елай.

Но не това направи впечатление на феновете му, а изнемощелия вид на Благо. Който не прилича на себе си с тая слабичка фигура. Преди да се ожени той бе надебелял драстично. Някои го оприличаваха на Азис. А сега не му е останало нищо от впечатляващата му физика. Незнайно защо някой го нарекоха смешник, въпреки, че е свалил всичките си излишни кила.

Благой Георгиев – плашещо слаб на руска баня (Младата му половинка му стопи лагерите – Снимки)

Може би стриктните пости преди Коледа са причината Джизъса да се стопи така. Но някои подозират, че младото му булче му е стопило лагерите. Явно той не се е въздържал от секс по време на постите,

Благой Георгиев – плашещо слаб на руска баня (Младата му половинка му стопи лагерите – Снимки) - Снимка 2

А други коментират, че Поли не е с  толкова лесен характер.Скоро тя призна, че все още няма намерение да ражда деца. А за наследниците на Джизъса разкри, че не се е сприятелила с тях и  дори не си говорят.

Благой Георгиев – плашещо слаб на руска баня (Младата му половинка му стопи лагерите – Снимки) - Снимка 3

Можем  да я видим на снимка с тях и то само заради изричното желание на Благо, с цел да му угоди и да покажат, че са сплотено семейство.

На последното фото прави впечатление, че многодртния татко освен, че е отслабнал се е и състарил.