март 29, 2024

Благой Георгиев се набута в следващия "Сървайвър" (Джизъса кърпи джоба с 200 бона хонорар)

Благой Георгиев твърдо е решил да подпомогне семейния бюджет

https://kliuki.net/bg-kliuki/blagoy-georgiev-se-nabuta-v-sledvashtiya-sarvayvar-dzhizasa-karpi-dzhoba-s-200-bona-honorar/197304 Kliuki.net
Благой Георгиев се набута в следващия "Сървайвър" (Джизъса кърпи джоба с 200 бона хонорар)

Футболистът явно има притеснения около финансовото си положение. Затова и е предприел здрави мерки. С огледа на повишаване на гледаемостта екипът на една от най-продаваемите у нас продукции – “Сървайвър”, смята да прикотка известни лица в шоуто си. Така и нашият Благой Георгиев се бил уредил с участие, при това за баснословен хонорар.

Цели двеста хиляди лева планирал да вземе Джизъса, за да се изтипоса и да прави цирк пред цяла България. Макар предаването да е популярно, в крайна сметка и то се изчерпа и не се знае какво още може да предложи на аудиторията. Дали точно Благо ще успее да повиши рейтинга му, също е под въпрос.

Предвид начина, по който се разиграват родните предавания, в крайна сметка единствен потърпевш ще е пак зрителят. И ако Георгиев поне ще понапълни джобовете си с пачки, то обикновеният човек най-вероятно ще остане с пръст в устата. Откакто се ожени за Полина, футболистът като че ли се отучи от ангажименти. Богатата булка обаче не му гарантира финансов разцвет. Затова и той вероятно е решил все пак да допринесе с нещо към семейния бюджет. Не е известно как се развиват незнайните му проекти, но за да се навие на шоу, може би работата върви на зле.

Източник: woman.bg