май 04, 2024

Благой Георгиев върти педали на морето (Джизъса заряза мацките, бройка гларуси)

Благой Георгиев ударно смени начина си на живот

https://kliuki.net/bg-kliuki/blagoy-georgiev-varti-pedali-na-moreto-dzhizasa-zaryaza-mackite-broyka-glarusi/199050 Kliuki.net
Благой Георгиев върти педали на морето (Джизъса заряза мацките, бройка гларуси)

Пресният младоженец реши да прекара малко време на морето. Беглият преглед на кадрите му в социалните мрежи показва, че е решил да покраси Свети Влас с присъствието си. Наред с разходките по плажа и бройкането на гларусите той явно доста върти педалите. Карането на колело се оказа неразделна част от ежедневието му на морския бряг и на практика никога досега не сме го виждали в подобна спортна кондиция.

Според слуховете новите навици на Благой Георгиев са свързани с предполагаемото му влизане в риалити формата “Сървайвър”. Освен че ще позакърпи изтънелите си джобове, той ще има възможност и да потренира на бързи обороти. Вероятно за да се подготви и да му е по-леко преживяването в предаването, Джизъса обикаля Свети Влас на колело. Мацките и ергенският живот останаха в миналото, а пред него не остава нищо друго, освен да се погрижи за себе си.

След сватбата с Поли Благой Георгиев драстично отслабна. Според някои това също има връзка с бъдещото му участие в “Сървайвър”. Прегледите, на които пък се подложи съвсем наскоро и същевременно метна едно рамо по реклама на клиниката, още повече навеждат на мисълта, че наистина се мъти нещо голямо. Ще разберем със сигурност, когато сезонът започне.