април 27, 2024

Боби Михайлов не можел да диша снаха си Николета (Появата на внучката го размекнала)

Цели четири дена новопроизведения дядо не успял да изтрезнее

https://kliuki.net/bg-kliuki/bobi-mihaylov-ne-mozhel-da-disha-snaha-si-nikoleta-poyavata-na-vnuchkata-go-razmeknala/220015 Kliuki.net
Боби Михайлов не можел да диша снаха си Николета (Появата на внучката го размекнала)

Току що сваленият президент на БФС Боби Михайлов, на когото се роди внучка дни преди да го отсвирят като шеф имал неприязън към снахичката си Николета Лозанова. Бащата на Ники М органически мразел плеймейтката, но  единственото нещо което го размекнало накрая било името на дъщеричката на сина му. Която била кръстена на него –Борислава.

Както вече писахме Ники М стана за първи път татко на десети март. Цялата рода на щастливото семейство избухна от радост и гордият баща организира пищно тържества по случай бебето. Малката Перука събрал най-близките си в стопанисвания от него ресторант в базата на Бояна където посрещнал роднини и авери с яка почерпка и купон. Както по времето на рождения ден на баща му – Голямата Перука, поканените били предупредени да не внасят телефони и да правят снимки. Затова и няма фотоси от празненството.

Очевидци обаче разкриват, че дядо Боби се поотпуснал и мятал танци като луд на събитието. После четири дена не можал да изтрезнее от споходилата го радост да има внучка кръстена на него. Мятал питиета от зори до вечер.

Даже още на  конгреса на БФС лъсна не изтрезнял, макар, че събитието бе на 15 март. Тогава Голямата перука се появи подпил  и веднага след гласуваната му оставка се покрил нанякъде.

Източник:Лупа.бг