март 29, 2024

Боби Ръгбиста заби чужденка (Новата му прилича на Никита Джонсън – Снимки)

Боби Ръгбиста направи ударна кариера в ходенето с красиви жени

https://kliuki.net/bg-kliuki/bobi-ragbista-zabi-chuzhdenka-novata-mu-prilicha-na-nikita-dzhonsan-snimki/198776 Kliuki.net
Боби Ръгбиста заби чужденка (Новата му прилича на Никита Джонсън – Снимки)

В началото на пандемията се чу, че се е разделил с дългогодишната си изгора Никита Джонсън. Двамата не са коментирали краха в отношенията си и явно пазят приятелството си. Оказва се, че Боби Ръгбиста е продължил с любовните завоевания. В момента той излиза с красавица на име Тимеа Хорват. Въпросната дама не е българка, но все пак явно отговаря на вкуса на мачото.

Боби Ръгбиста заби чужденка (Новата му прилича на Никита Джонсън – Снимки)

Интернет потребители се шегуват с него, тъй като мацката прилича на доскорошната му любима Никита. Единствената разлика между двете жени била липсата на татуировки при новата. Каквато и да е истината, Боби отново е на гребена на вълната и доказва качествата си във връзка.

Боби Ръгбиста заби чужденка (Новата му прилича на Никита Джонсън – Снимки) - Снимка 2

Той стана известен със залитанията си по хубавици и не една и две родни красавици са заспивали в леглото му. Небеизвестната Златка Райкова също имаше кратка афера с него, макар и чистосърдечно да обяви пред цяла България, че дори не го помни. Днес Златка е щастливо обвързана с Карен, от когото дори чака дете. Преди арменеца пък имаше дългогодишна връзка с Благой Георгиев – вече щастливо женен за доста по-младата Поли. Навремето в риалити формата Никита Джонсън успя да изревнува именно от Златка, а след това в живота – и от доста други красавици.

Източник: lupa.bg