май 19, 2024

Бодигард на Галена осъмна с 36 шева, отнесе сериозна кръвозагуба и спешна операция (Подробности)

Вълната от насилие не подмина и верния гард и шофьор на фолкаджийката

https://kliuki.net/bg-kliuki/bodigard-na-galena-osamna-s-36-sheva-otnese-seriozna-kravozaguba-i-speshna-operaciya-podrobnosti/207502 Kliuki.net
Бодигард на Галена осъмна с 36 шева, отнесе сериозна кръвозагуба и спешна операция (Подробности)

Георги Коев, който се подвизава като охрана на Галена, се замеси в неочакван пиянски скандал. Екшънът се случил в нощта срещу 13 август в старата столица на България. В пиано бар във Велико Търново сериозно почерпен мъж влязъл в конфликт с клиент на заведението, като счупил чаша и с парчето, останало в ръката му, ударил потърпевшия. Ударът бил необичайно силен и в крайна сметка клиентът паднал на земята в несвяст. Именно в този момент се намесил здравенякът от екипа на Галена, за да обезвреди нападателя.

За нещастие обаче, агресорът отвърнал на удара и вероятно с някакво острие намушкал гарда в бедрото. Последвало посещение в Спешна помощ на следващата сутрин, като медиците обработили раната и Коев бил освободен за домашно лечение. В понеделник последвала редовна превръзка, но във вторник нещата се влошили. Лекарите преценили, че е нужна операция, и в крайна сметка си свършили работата. Така бодигардът се сдобил с 36 шева, а според юристи нападателят дори може да бъде съден, ако се установи нанасяне на средна телесна повреда. Галена запазва мълчание по темата и не става ясно къде е била в момента на скандала.

Източник: hotnews.bg