май 17, 2024

Бомба: Бившата на Рачков Анита наду корема от американеца (Хвали се с бременно коремче – Снимка)

Влюбените избързали с годежа защото бебето е на път, научи клюки.нет

https://kliuki.net/bg-kliuki/bomba-bivshata-na-rachkov-anita-nadu-korema-ot-amerikaneca-hvali-se-s-bremenno-koremche-snimka/218134 Kliuki.net
Бомба: Бившата на Рачков Анита наду корема от американеца (Хвали се с бременно коремче – Снимка)

Анита Димитрова вече е бременна от американския си годеник. Бившето гадже на Рачков ще роди  дете на Ник Стемпер. С когото скоро се сгоди.

Приятели на двойката издават, че влюбените не планирали бебе, но не можели да с намерят място от голямото щастие, което ги сполетяло. Още  повече, че бизнесменът, който е на 46 отдавна мечтаел за семейство и деца. Така, че щом разбрал, че Анита е бременна веднага й предложил да се задомят.

Говори се, че бившата на Рачков е в 4-ия месец от бременността си. На един кадър, на който позира с бъдещия татко той я е хванал за коремчето, където се намира плода на тяхната любов.Стомахчето на бременната Анита вече е доста наедряло, имайки  предвид стройната й фигура и бременността започва да си личи.

Таткото Ник Стемпер е голям шеф в компанията Sanofi, която се занимава с производство на ваксини и разработка на лекарства от най-ново поколение. Красавицата се запознала с богатия бизнесмен преди шест месеца, като в началото пазели в тайна, че са във връзка. Но преди по-малко от месец Анита показа новия с в мрежата.

Източник: Intrgi.bg