September 24, 2024

Бомба: И Ивана Главчева изрита татуирания Благо (Щерката на Ванко -1 забърса нов)

Хубавата Ивана отпразнува РД без своя официален любовник Благой Димитров

https://kliuki.net/bg-kliuki/bomba-i-ivana-glavcheva-izrita-tatuiraniya-blago-shterkata-na-vanko-1-zabarsa-nov/228562 Kliuki.net
Бомба: И Ивана Главчева изрита татуирания Благо (Щерката на Ванко -1 забърса нов)

И тази връзка на смятания за сериен сваляч футболистът Благой Георгиев завърши безславно, без брак и деца. На госпожицата на Ванко 1 бързо й дойде акъла и би шута на бившият футболист. Който нямаше добър имидж сред почитателите си в социалната мрежа.

Според слуховете знойната брюнетка го сменила с много по-млад мъж, но забележете и определено доста по-заможен отДжизъса.

Ивана и Благо не са заедно от няколко месеца, хубавицата посрещна личния си празник в компанията на новото гадже. Похвали се и с голям букет от рози, с който я изненадало все още анонимният и приятел.Който освен с цветя я глезел с куп скъпрски подаръци.

И докато госпожица Главчева отбеляза рождения си ден в луксозен курорт в планната, Благо се подвизаваше на Св. Влас, изцяло в компания от мъже.

По време на едногодишната си връзка двамата на няколко пъти ту се разделяха и се събираха. Карали се не веднъж заради ревността на Ивана. Която на няколко пъти спипвала Джизъса да си чати с други мадами, Той й се кълнял, че с тях поддържа само приятелски отношения, но тя не му хващала вяра.

Накрая тунингованата мацка сложила край на продължилата цяла година агония. Сега Благо е сам , но човекът с най-бялата усмивка няма да остане дълго без половинка.

Източник: ХотАрена.бг