май 02, 2024

Бомба: „Сървайвър” приключи седмици по-рано (Благо ли е големият победител!?)

Бившият футболист наистина е аут от шоуто за оцеляване, завърна се в България, но с всички и с почти 500 бона по-богат

https://kliuki.net/bg-kliuki/bomba-sarvayvar-priklyuchi-sedmici-po-rano-blago-li-e-golemiyat-pobeditel/202677 Kliuki.net
Бомба: „Сървайвър” приключи седмици по-рано (Благо ли е големият победител!?)

След сензационната новина, че Благо Георгиев е аут от „Сървайвър” малко по-късно се разбра, че това е самата истина. Но трябва да признаем, че футболистът, който в последните  епизоди започна да прилича на Робинзон Крузо се завърна  и то като победител.

Бомба: „Сървайвър” приключи седмици по-рано (Благо ли е големият победител!?)

Новината че Благо е спечелил тазгодишното шоу потвърди личния му пиар Атанас Лазаров, който каза още, че няма право да дава  такава информация.

Снощи всичките оцелели в приключенското риалити кацнаха на летището в родината и споделиха емоционалните си преживявания в джунглата на Доминикана.

Остана загадка само защо „Сървайвър” приключи толкова рано,  въпреки заявите на продуцентите, които обявиха, че видео записите се излъчват почти в реално време.

Така че всичко ще стане ясно в последния епизод на предаването, който ще бъде излъчен на 16 май. Тогава ще видим дали наистина е вярно, че татуираният ритнитопковец е станал с почти половин милион по-богат.

Но пред него в момента стоят много проблеми с предстоящият развод и няма да му е  до хвалби, че е спечелил формата, ако наистина клюките са верни. Според тях Татяна и модния  гуру Едис Пала също са се докопали до финала.