май 07, 2024

Бомба в „Ергенът”: Този сезон Алек си тръгва без жена (В бележка до Шопов той пише, че тръгва сам по свой път – Скандални подробности)

Сензационни разкрития от кухнята на романтичното шоу издават, че тази година победителка няма да има

https://kliuki.net/bg-kliuki/bomba-v-ergenat-tozi-sezon-alek-si-tragva-bez-zhena-v-belezhka-do-shopov-toy-pishe-che-tragva-sam-po-svoy-pat-skandalni-podrobnosti/218577 Kliuki.net
Бомба в „Ергенът”: Този сезон Алек  си тръгва без жена (В бележка до Шопов той пише, че тръгва сам по свой път – Скандални подробности)

Още не започнал новия сезон на „Ергенът” и по форумите ври и кипи от конспирации коя ще е победителката на финала, който е след 3 месеца.

Според някои момата добрала се до финала се казва Надя Вишева. Но според други, близки до екипа на шоуто сезонът на романтичното шоу ще завърши без победителка.

Човек, от кухнята на „Ергенът” пожелал строга анонимност твърди, че Алек Младенов си тръгва съвсем сам накрая на шоуто. За финала се класирали Йоанна Младенова и Маги Томова, но ергенът не поискал да избере нито едната от двете. Той пренебрегнал финалната си поява и пратил драматична бележка до водещия, твърди източникът. В нея се казвало, че е впечатлен от двете дами, харесва  ги защото са красиви и мили, но избира за себе си различен път.

Такъв финал на шоуто няма да е изключение в световен мащаб. Защото преди години в американската версия на „Ергенът” се случи подобно нещо. Преди десетина години американецът Брад Уомак хареса две дами за финал. Но  в последствие отхвърля и двете, тръгва си сам и сезонът завършва без окончателен победител.

Източник: Интриги.бг