април 19, 2024

Бомба! Златка Райкова бременна от арменеца (Плеймейтката и Карен избързали с годежа заради бебето)

Плеймейтката крие бременност, смята да навакса с децата и да не изостава от Благо, който има цели 4

https://kliuki.net/bg-kliuki/bomba-zlatka-raykova-bremenna-ot-armeneca-pleymeytkata-i-karen-izbarzali-s-godezha-zaradi-bebeto/196498 Kliuki.net
Бомба! Златка Райкова бременна  от арменеца (Плеймейтката и Карен избързали с годежа заради бебето)

Златка Райкова успяла скоростно да зачене от новия си любим, за когото скоро се сгоди. Точно бебето било причина влюбените да избързат  с годежа и да пришпорят сватбата.

Журналист от сайта Лупа засякъл Злати пред кабинета на гинеколог  в компанията на Карен. Бъдещите мама и татко тихо си говорели, но се разбрало, че русата сексбомба е в началото на бременността си – между трети и четвърти месец. А мъничето се очаквало  да се пръкне през идващата пролет.

Златка и Карен са двойка от миналата пролет, отношенията им се развиха бързо. Арменецът й поиска ръката на романтична церемония по време на почивка в Гърция. Обсипа я с маркови бижута и диамантен годежен пръстен и тя бе на върха на щастието като обичана и глезена жеена.

Бомба! Златка Райкова бременна  от арменеца (Плеймейтката и Карен избързали с годежа заради бебето)

За тези, които са забравили да припомним, че Карен е 27-годишен бивш тенисист, но бил узрял да има семейство и деца. Райкова има вече син Благойчо, който роди преди 3 г от Джизъса, но тенисистът го хареса и двамата се разбират чудесно по мъжки. За таткото се говори още, че преди години му спрели състезателните права заради уредени мачове. Нa очи се набива, че арменецът много прилича на Благо, като него е мургав, ъбите му са изкуствени и прекалено блестят.