април 27, 2024

Бони, с тъпите си номера се докопа до плакета (Даже на Манчев му пролича, че й го връчи с отвращение)

Чалгарката показа, че е подла до мозъка на костите си

https://kliuki.net/bg-kliuki/boni-s-tapite-si-nomera-se-dokopa-do-plaketa-dazhe-na-manchev-mu-prolicha-che-y-go-vrachi-s-otvrashtenie/214336 Kliuki.net
Бони, с тъпите си номера се докопа до плакета (Даже на Манчев му пролича, че й го връчи с отвращение)

Очаквано снощи тарикатката Бони отмъкна плакета под носа на другите. Не, че вечерята, която предложи журналистката Моника Симеонова бе на френско ниво. Както тя самата я обяви. Спортната водеща  сервира салата, в която смеси  сладко и солено. Това обаче се прави само когато гостите са ти много близки и отлично познаваш вкусовете им. Козе сирене с микс от зелени салатки е добра комбинация, но това сладко от буркан не беше Ок. Крем супата й се получи добре, но по-скоро  подхождаше за неделен обяд, а не за вечеря.

Бони, с тъпите си номера се докопа до плакета (Даже на Манчев му пролича, че й го връчи с отвращение)

Пилето не изглеждаше добре, но може да е било ядливо. Но какво да кажем за соса Холандес, който бе на прах и повечето участници усетиха, че не е прясно приготвен от нея. И шеф Манчев я скастри, че използва полуготов продукт. На масата се появи питка, от която никой не яде. Не стана ясно кой и кога я омеси и опече, а десерта  бе повече от обикновен. Но всички си го харесаха.

Бони, с тъпите си номера се докопа до плакета (Даже на Манчев му пролича, че й го връчи с отвращение) - Снимка 2

Спорната журналистка взе 39 точки, но те не й стигнаха да грабне плакета. Когато шеф Манчев се появи да даде наградата и да каже по нещо за всеки Бони се направи на много учудена, че само тя ма 40 точки. ВИП готвачът първо връчи на доктора утешителната награда на доктор Ненков и после обяви за кого е плакета. В този момент пролича, че не му е приятно да връчи наградата на певицата. Бони обаче спретна цирк и се изненада, че са я оценили високо. А зрителите вбесени от подлите й номера изригнаха:”Бонке, сега доволна ли си, вземай си плакета и самардалата и всичките неща дето ти липсваха в компанията и заспивай спокойно!”, Ей заради тези номера нейния етнос не е обичан и уважаван, ако няма мушенгии, няма да е тя, къвта вода не става”, ядосват се те.

Източник: Фейсбук