април 28, 2024

Борил на Диляна Попова не пипа телефон (Моделката разкри възпитателните си методи – Подробности)

Родителството не е лесна работа в ерата на интернет

https://kliuki.net/bg-kliuki/boril-na-dilyana-popova-ne-pipa-telefon-modelkata-razkri-vazpitatelnite-si-metodi-podrobnosti/214983 Kliuki.net
Борил на Диляна Попова не пипа телефон (Моделката разкри възпитателните си методи – Подробности)

Диляна Попова и бившият ѝ са решили да не снабдяват малкия си син с телефон, докато не стане на 10 години. В момента Борил се подвизава в трети клас и явно няма особена нужда от мобилно устройство. Майка му конкретизира, че малчуганът си има понятие от технологиите, умее да ги използва, но не и по 24 часа в денонощието. Така родителите му са се договорили да го оставят да расте като щастливо и активно момче, което не забива поглед в телефона си през десетина минути.

За капак малкият разполага със свобода, за да може спокойно да осмисли кое му доставя удоволствие. Мислейки и за бъдещето, моделката му оставя възможности, за да реши с какво би се занимавал като възрастен. Разговорите също са приоритет в тяхното малко семейство и с Борил се отнася като с голям човек. Информацията по редица теми му се представя дори и частично, за да не “плува” във всичко видяно и чуто отстрани. Сред целите на Попова са и да научи сина си да бъде верен приятел. Според нея в съвременното общество всеки дърпа за себе си и много малка част от хората умеят да се възприемат като част от екип и общество.

Източник: show.blitz.bg