май 01, 2024

Боряна Баташова се провали на старта на „Денсинг старс” (Веселата вдовица изгърмя още в началото на шоуто - Снимки)

Вдовицата на Баташов, която даде заявка да срещне нов мъж в шоуто най-изненадващо отпадна

https://kliuki.net/bg-kliuki/boryana-batashova-se-provali-na-starta-na-densing-stars-veselata-vdovica-izgarmya-oshte-v-nachaloto-na-shouto-snimki/218519 Kliuki.net
Боряна Баташова се провали  на старта на „Денсинг старс” (Веселата вдовица изгърмя още в началото на шоуто - Снимки)

Пред невероятно изпитание се изправиха снощи 16-те участници в танцувалното шоу. Те ще се състезават в 4 танца , сред които са самба, ча-ча, фокстрот и валс. Първи на сцената дефилира първият ерген Виктор Стоянов. Който падна на  старта, но гафа не му попречи да се справи отлично. Въпреки, че призна „Не мога да танцувам”.

В шоуто по танци се впусна и вдовицата на починалия актьор преди години Андрей Баташов. Която обяви пред публиката, че има намерение да се омъжи отново:”По време на първия „Денсинг старс”бъдещия  ми съпруг участва в сезона. Венчахме се с Андрей докато течаха снимките. Тогава разбрах, че шоуто ми носи късмет и може отново да срещна новия си  съпруг тук …”

Боряна се пусна по паркета на дансинга с партньора си Калоян. Показа УАУ тяло за годините си.

Но зрителите я определиха като много дървена и не пластична. На журито не му допадна танца, обявиха ги за хаотични и без липса на синхрон между тях. Затова Баташова  Калоян бяха оценени с най-ниски оценки.

А зрителите злобеят срещу вдовицата и казват:”Баташова показа голямо самочувствие, но иначе си е голямо дърво!”, „Жалко за Калоян, падна му се неподходяща  партньорка, иначе той се справи добре!”

Източник:Лупа.бг