април 26, 2024

Боян Расате проговори: Горд съм с Ермина! (Бащата откровено за участието на дъщеря си в „Сървайвър”)

Националистът за първи път говори за участието на Ермина в приключенското риалити

https://kliuki.net/bg-kliuki/boyan-rasate-progovori-gord-sam-s-ermina-bashtata-otkroveno-za-uchastieto-na-dashterya-si-v-sarvayvar/203288 Kliuki.net
Боян Расате проговори: Горд съм с Ермина! (Бащата  откровено за участието на дъщеря си в  „Сървайвър”)

Боян Расате, потърсен за коментар от столично издание откровено призна какво мисли за участието на Ермина в „Сървайвър”: "Дъщеря ми е достойна да спечели формата, тя е възпитано момиче, което не се занимава с интриги и поведението й бе  достойно”

Боян Расате проговори: Горд съм с Ермина! (Бащата  откровено за участието на дъщеря си в  „Сървайвър”)

Политикът сподели, че е много доволен от единственото си дете и каза още: „Ермина не бе в шоуто за 150-те бона. Замина не да спечели парите, а само да се забавлява и да изпита емоции, каквито на друго място няма да получи. Като баща съм много горд с представянето й в риалити формата.”

Националистът издаде още, че с жена си Валя изобщо не подозирали за намеренията на Ермина. Която преди да замине за Доминикана била крайно неспокойна и единствено обикаляла по кастинги. И въпреки, че била одобрена до последно не знаела дали ще замине, защото имало случаи когато сваляли от самолета някой   и го връщали защото отпадал.

Боян Расате проговори: Горд съм с Ермина! (Бащата  откровено за участието на дъщеря си в  „Сървайвър”) - Снимка 2

Преди петнайсетина дена всичките сървайвъри се прибраха в България след като снимките свършили по рано от очакваното. „Аз не съм я питал как е приключило шоуто, а продължавам да гледам епизодите с голям интерес”, каза още Расате.

Боян Расате проговори: Горд съм с Ермина! (Бащата  откровено за участието на дъщеря си в  „Сървайвър”) - Снимка 3

21-годишната хубавица бързо наваксала свалените килограми, непрекъснато висела пред хладилника и ядяла. А баща  й споделя, че гладът бил най-големия  им мор по време на игрите. Призна още, че Ермина не му споделяла  да са гаджета с Цецо, разказа Боян Расате; ”Ако има нещо с него щеше да ми каже”, откровен е той.Само спомена, че още преди заминаването за Карибите футболистът имал проблеми с гаджето си. 

Източник:България днес