май 03, 2024

Бояна Шарлопова по-секси от всякога (Вдовицата на Шарлопов показа УАУ тяло на плажа във Филипините – Снимки)

Чаровната вдовица се е отдала на пълен релакс под щедрите лъчи на слънцето в екзотичната дестинация

https://kliuki.net/bg-kliuki/boyana-sharlopova-po-seksi-ot-vsyakoga-vdovicata-na-sharlopov-pokaza-uau-tyalo-na-plazha-vav-filipinite-snimki/217286 Kliuki.net
Бояна Шарлопова по-секси от всякога (Вдовицата на Шарлопов показа УАУ тяло на плажа във  Филипините – Снимки)

Само преди няколко дни Бояна Шарлопова се пусна на як кадър от Фиипините където е избягала от студа в родината. Секси мадамата този път реши да е по-щедра с последователите си  и ги очарова с нови снимки от ваканцията си.

Вдовицата на Шарлопов, която преди време загуби мъжа  си ненадейно бе принудена да запази силни си дух,  след сполетелите я изпитния. Но както виждаме се  оказа доста силна жена и успя да се справи с трудностите, които й поднесе живота.

Горещата блондинка призна, че обича да се запознава с нови култури и нови хора. Харесала дивата природа на Флипините, но най-впечатлена остава от местните, които били толкова гостоприемни, посрещали я навсякъде с усмивка и с много песни, пише Бояна.

Естествено госпожа Шарлопова е засипана с комплименти за поддържаното  си тяло и а за цялостното си излъчване. Е, понякога има и неприлични предложения, но тя като стойността жена ги отминава с усмивка.

На Бояна известността понякога й тежи, затова обича да се изолира на места където никой не я познава.  А когато открие такова, се развихря с пълна сила . За сега обаче не издава кой е щастливеца, който снима зад обектива.

Източник:Лупа.бг